tirsdag 22. mai 2012

Vi har jobbet bittelitt i dag også, og rekker et innlegg til i dag ;) Det blir ikke kjempelenge med ren mammapermisjon for Niña, for hun trenger å få jobbet musklene sine litt igjen, etter mye fri i vår og vinter. Og skal vi på føllvisninga for NV i august, er det jo greit at de ser fine ut i kroppen begge to.

Økta i dag begynte med at Pangea fikk på seg grima igjen, og det var ikkeno hokus pokus i dag. Grima på og lika gla' :) Jeg leide ut Niña, og bandt henne opp for børsting, mens Pangea fikk tusle litt rundt utenfor stallen. Hun gikk ikke langt, men tuslet bort og snuste på trillebårene, sjekket om det gikk an å spise dem, tittet litt på traktoren, fjaset litt rundt og passet veldig på hvor mor var. Hun er så søt når hun låter, for hun høres ut som ei lita geit, eller elg eller no :p

Så tuslet vi en tur opp i skogen. Det ble ikke lange turen, for at ikke liten skulle bli for sliten, samt at det blir mye inntrykk for henne, men vi gikk opp en bakke som er rett bak stallen, og ned igjen. Bakken ble valgt litt for Niñas bakpart, og hun fikk pent gå litt ordentlig opp og ned, og ikke bare slentre med.. Deretter ned i rundpaddocken igjen for litt jogging. Eller ja, litt joggetrening for mor, og litt for å prøve å få noen litt morsomme bilder av Pangea også. Jeg hadde håpt på litt mer hopp og sprett, men hun nøyde seg med å trene på galoppen sin der. Hopp og sprett gjør hun best når det ikke er noe kamera i nærheten ;)

Det ble vel en liten halvtime til sammen på dem, før de fikk fri, og fikk komme ut i innhegninga igjen. Fornøyde med å ha fått brukt seg litt tror jeg :) Niña fant maten, og Pangea la seg og slappet av. Jeg benyttet sjansen til å kose litt på henne da, slik at hun skal bli vandt til at vi driver rundt henne, og at det er helt ok for henne å slappe av likevel. Hun er fryktelig kontaktsøkende og nysgjerrig, og synes stort sett det er helt ok å bli klådd på.




Den søteste lille hvite flekk på magen.
Her er det nok et sabinogen som har slått ut; det blir spennende å se om hun blir stikkelhåret etterhvert også, som både mor er og Nero var.







Man kan bli sliten av å være mamma..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar