lørdag 26. mai 2012

Jeg har longert Niña litt lett et par dager nå, med fokus på å bære seg og galoppfatninger, bare for å begynne å sette i gang musklene litt. Mor viser at hun setter pris på å få bevege seg litt igjen, og er veldig fornøyd etter endt økt. Godt småsliten i kroppen sin :)

Pangea har selvsagt vært med, og vi har jobbet i ridehuset på grunn av henne, for der er det stengt hele vegen rundt. Hun syntes det var kjempegøy å være der inne, og vekslerlitt med å løpe ved siden av Niña på volten, eller å frese rundt i ridehuset selv. Det er ikke måte på hvor fort hun kan springe, eller hvor høyt hun kan sprette, der inne :p Og med de søteste lyder, tynne kneggelyder, eller bare grynting, når hun kommer litt for langt unna. Hun høres nesten ut som ei geit, eller liten elg..

Utover dette, jobber jeg en del med å bare ta på Pangea, og at hun skal synes dette er greit. Det går som regel greit, men akkurat i dag har hun vært litt var for å bli holdt og tatt på. Jeg fokuserer da på å ha mildt kroppsspråk selv, være beroligende i stemmen, og mye kosing og kløing på gode steder, slik at hun ikke skal forbinde dette med stress, men forhåpentligvis noe godt. Vi har klodd mye manke og rumpe i dag, og fikk asluttet etter at hun hadde latt seg bli tatt på overalt, fra inni ørene, i ansiktet, på kroppen og til alle beina, uten å gitt tegn til å løpe unna. Det er mye som skal læres, for god hest å bli! Hun skulle bare visst.. ;)













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar