tirsdag 22. mai 2012

'Gea Gjerdesprenger..
Når vi kom opp i stallen i går, ble vi obs på at strømtråden som deler av inngjerdinga den Kråke og føllet går, lå nede. Piggene i enden var knukket av, så det var ikke mulig å sette dem opp heller, slik de var nå. Fôringsvakten kunne fortelle at det var lille som braste gjennom, for hun sprang så fort, at hun så ikke helt hvor hun løp, og dro rett igjennom tråden. Dette har da skjedd hvertfall to ganger i går, siden hun hadde satt det opp igjen tidligere på dagen.

Resultatet ble da at de fikk flyttes til den ledige paddocken oppe ved stallen, der det er tregjerder rundt hele. Det er ikke like fint der som på haugen deres, men da får hun lære seg at gjerder står der av en grunn, og det er strøm på tråden i tillegg til gjerdene også der oppe. Så får vi se om det hjelper.

Ellers fikk hun grima si i går :) Jeg måtte kjøpe ny, siden jeg ikke fant igjen den jeg kjøpte i fjor, men Pangea fikk selvfølgelig samme grime som broren Nero hadde. Og den passet litt bedre på henne også, så det er tydelig at hun er litt større og kraftigere. Det ble litt krum nakke, og litt småhopp, men ellers var hun gnske ok med at grima hang fast på hodet hennes. Litt stor er den fortsatt, så hun har den kun på mens jeg er i stallen og kan følge med på dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar