torsdag 31. mai 2012

Også i går kjørte vi gjennom den vanlige økta vår. Niña blir longert, Gea løper med eller gjør litt som hun vil i ridehallen mens mamma trener, og før og etter en del ta-på-trening samt løfte bein og slik. Det er gøy å se at kråkemor henter formen fort, for i går jobbet hun veldig godt gjennom hele økta. Hun trampet godt under seg fra starten og holdt en god form. Fortsatt blir det en del travjobbing samt galoppfatninger, både for å jobbe opp kondis og bygge opp bakpart pluss rygg litt, og hun klarte også å ta noen fatninger fra skritt. Det er noe vi kun har gjort under rideøkter tidligere, så det var veldig gøy å se at hun kunne gjøre det selv på lina også :)

Noe nytt for Pangea ble det også i dag, når hun fikk prøve å stå bindt. Eller ja, jeg la bare tauet rundt stokken, slik at hun fikk litt motstand, men samtidig at hun klarte å dra tauet løs dersom hun absolutt skulle ville det. Heller det en at hun skulle få panikk for at hun sitter fast, slik i starten. Men hun overrasket stort! Tuslet og tråkket litt frem og tilbake, men kom liksom ikke lenger når hun kjente tauet holdt igjen, så da måtte hun stoppe opp. Og dro hun tauet litt for langt ut, tok jeg henne bare frem igjen, strammet opp tauet, så sto hun der.

Vi hadde også et lite gjennombrudd med leiinga, og hun gikk noen strekninger på noen meter leid uten å protestere så fælt. Også uten tauet rundt kroppen eller dytting på rumpa, men jeg bare har holdt i grima med ene honden, og pirket henne på bakparten med den andre, samtidig som jeg har smattet.

Jeg føler egentlig at vi har kommet ganske godt på veg denne uka :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar