fredag 18. mai 2012

Endelig!
I natt føllet Niña, og klokken 02.49 i natt, var et stort og fint hoppeføll ute! Det gikk litt tungt akkurat når nakken og bogene skulle frem, så jeg fikk hjelpe til å dra litt, men plutselig så smatt hun ut. Også denne gangen svart, og ikke altfor ulik fjorårets i tegninger. Mor vet hvordan hun vil ha dem ;)

Etter en times tid var hun oppe på bena, mens Niña fortsatt lå og klemte ut etterbyrden. Fortsatt veldig utstø på bena sine,  og hun syntes det var helt ålreit å støtte seg mot meg mens hun lærte seg hvordan de virket. Hun tuslet litt rundt, Niña reiste seg, og etter litt prøving og feiling, så kunne hun drikke seg mett omkring 04.30.

Det er så deilig å se at det fungerer som det skal! Også er hun så tillitsfull allerede, og er rundt med oss og kan tafses på så mye vi vil.

Når det var klart for morgefôring, og flere kom i stallen, ble vi enige om at de kunne få komme ut, siden det var så fint vær. Lille hadde drukket flere ganger uten hjelp, så det var heller ikke noe problem slik sett :) Vi fikk dytte på henne, for hun syntes nok det var ganske rart å være ute i den store verden, men endelig kom hun opp på haugen, der hun tuslet litt rundt og tittet, før hun la seg ned og småduppet. Det er mange inntrykk som skal fordøyes!

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med denne, som trolig får navnet Pangea (Pan-ge-a), så nå følger rett og slett en liten bildespam :)












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar