torsdag 19. april 2012

I dag har vi fått ordnet en hel del i inngjerdingen Niña og Liten skal få bruke. Det ble litt bråbestemt, siden vi egentlig ventet på en annen inngjerding, men hestene som går der kan ikke flyttes enda, og Niña ser jo ut til å følle tidligere enn tenkt. Så ettermiddagen i dag ar gått med til å planlegge, sette plaststolper og strømtråd, lage ny grind i gjerdet, så vi kommer oss ut og inn lettvindt, rense opp i skuret og 'halme'. Med god hjelp av stalleier og traktor :)

Vi ble ikke helt ferdige i dag, siden hun måtte reise, og jeg måtte jobbe tidligere på dagen, men godt i gang, og regner med å ha det klart i morgen, så kan hun kanskje få komme inn der i helga. Leskuret der er veldig stort og fint, og med levegg og tak, har hun et trygt sted å følle på, som likevel er veldig åpent og oversiktlig oppå haugen. Hele haugen er egentlig en veldig koselig inngjerding, selv om det ser litt grått og trist ut der nå, så tror jeg de kommer til å få det fint der når det blir litt grønnere ute.

"Haugen" sett fra toppen

"Haugen" sett nedenfra


 


Det har også vært veldig utvikling på juret bare siden tirsdag, og selv om det ikke er mulig å få noe ut av det enda, ser det veldig hovent og fylt ut. Kanalene foran på magen har ikke kommet enda, men det er nok ikke så alt for lenge igjen. Hele baken kjentes også veldig dvask ut i dag, så hun forbereder seg, hvertfall. Kanskje er h*n er fortere enn vi aner? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar