fredag 6. april 2012

Dag 294, og en måned til halvannen igjen. I følge utviklingskalenderen, er fosteret nå ganske ferdig i utseende og størrelse, og den siste tiden brukes til å gjøre klart lunger etc for å forberede føllet til fødselen. Og at det begynner å bli stort synes på magen, for den synes jeg nesten blir større og større hver dag, og sammenliknet med i fjor, så synes jeg hun er større i år.

Niña har fått helt ridefri, mye pga størrelsen, og at jeg tenker det vil bli tungt for henne. Så nå går vi litt turer, hun får herje fra seg litt løs i ridehuset, og vi 'løslongerer' litt i rundpaddocken oppe ved stallen. Jeg krever ikke så mye jobbing og form fra henne nå, men hun får jogget fra seg og brukt seg litt. Hun er fortsatt veldig lett i kroppen, og viser at hun synes det er godt å bevege på seg. Spesielt når hun er i ridehuset og har litt mer lengder å løpe på, så dundrer hun godt i veg og også en del opp i lufta ;)

Været har vært helt knall den siste tiden, og nå har det endelig tørket opp også, slik at det faktisk går an å gjøre noe fornuftig, uten å hele tiden måtte hoppe over søledammer og gjørme :)


Først en liten filmsnutt, deretter noen bilder fra dagens lille økt. Det er ikke lenge vi holder på, og heller ikke særlig intensivt. Hun får skrittepauser dersom hun ønsker det, men trav- og galoppøkter så lenge hun er villig fremover. Tror ikke egentlig hun blir sliten på noe vis av dette, men det er som sagt mest for å lee litt på seg, ikke så mye trening.










Det er en fin mage hun har fått, men vi er jo veldig nysgjerrige på hvem som er der. Det står over nå til vi får hilse på den, og navn er også ganske klart. Ett navn til hingst, og 2.5 å velge mellom dersom det skulle bli et hoppeføll. I motsetning til i fjor, så kjenner jeg vedig på en hoppe i år :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar