fredag 12. oktober 2012

Pangea har blitt stor jente på alvor nå, og har hatt første natta i egen boks :) Hun og Niña har gått mye skilt på dagene en stund nå, noen dager ikke i det hele tatt, andre dager helt skilt med bare en drikkepause på midten, noe hun er veldig kul med. Det er alltid stor stas når mamma skal inn til henne igjen, men det er ikke noe stress når hun går for seg selv, og hun står som regel og spiser. Som hester flest :p

Så i går bestemte jeg meg for at det var på tide og prøve, og gjorde i stand boksen til henne. Pangea fikk inn dit, fikk ett par never kraftfôr og høy for kvelden, Niña det hun skulle ha, og jeg var spent på reaksjonene. Når jeg reiste, var det fortsatt rolig, og det var derfor litt spennende å komme inn til utslipp igjen i dag morges. Et skrubbsår i panna til Gea - trolig en vegg hun prøvde å flytte på, men som ikke flyttet seg - ellers ved godt mot. Glad gjenforening ute, hun fikk drukket tom juret til Niña, før de etter noen minutter slo seg til ro i hver sin ende av høyhaugen.

5 måneder; en liten, stor hest
Niña har fått behandlet et par låsninger i dag. Tidligere nevnte mukking i sideførende bevegelser stammer trolig fra det, så det var veldig greit at det ble funnet litt 'grums' når hun ble sjekket over i dag. Først nåler og elektrisk dekken for å få musklene til å slappe av, og deretter manipulering av ledd for å åpne låsningene i kryss og bog. Utenom dette, var det ingen problemer å finne i kroppen eller bein.
 
Godt for henne, det, og forhåpentligvis merkes det en forbedring nå etterpå :)
 
Niña Nålepute
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar