onsdag 28. november 2012

Det er vel på tide å skrive et nytt innlegg her, ettersom Pangea har flyttet og alt. Tiden har bare ikke hengt helt med meg, men det er vel 'bedre sent enn aldri' man sier?

Lørdag 10. november var dagen,  og Jeanette och Christine kom for å hente Pangea med seg hjem til Arvika. Det er en stund siden Niña og Pangea ble begynt adskilt, og de siste to ukene har de ikke gått sammen i det hele tatt. Niña har hatt egen inngjerding, mens Pangea har fått gått sammen med onkel Reidar på dagtid, og hatt sin egen boks på natten. Selv om dette har vært helt greit, var vi likevel litt spente på hvordan alt skulle gå; ville hun gå på hengeren, ville hun stå fint hel vegen, ville hun slå seg til ro på det nye stedet, ville Niña savne henne.. Mange spørsmål som surret rundt i hodet de siste dagene før!

Det var absolutt ingen grunn til bekymring! Pangis fikk siste finpuss av meg på morgenen, og hun sto oppbindt som hun pleier - snilt, men littegranne utålmodig. Når de kom, så fikk vi tatt noen bilder og kost litt, før Pangea tuslet rett inn på henger og sto pent og ventet mens de stengte og reiste. Turen hjem hadde også gått helt uten problemer, og rapport på kvelden var at hun allerede hadde blitt stallens maskot, så fornuftig og fin hun var. Det varmer et 'bestemorhjerte' at man har klart å levert fra seg en fin liten hest - med god hjelp av Nina så klart :)

Etter et par dager har hun funnet plassen sin i flokken også, og har slått seg helt til ro på stallen. Lykke til videre, Pangea og Jeanette!




 
Dette føles så lenge siden hun var bitteliten og helt fersk i verden, samtidig er det jo ikke lenge siden i det hele tatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar