torsdag 26. mai 2011

To dager har gått siden Niña og Nero ble kjørt inn til NVH i Oslo, og jeg har fått positiv oppdatering begge dagene.

De unngår å jobbe med leddene hver dag, siden det øker sjansen for mer betennelse og irritasjon. På telefonen får jeg vite at betennelsen er på rett veg, og han går bedre på bena sine i dag. Det ble også tatt prøver for å se at det ikke har spredd seg videre til andre organer, og det hadde det heldigvis ikke gjort. Kun noe morsmelk i lungene, mest trolig siden Niña spruter veldig med melk lett, mente de. Dette tok uansett antibiotikaen han allerede får seg av, så det var ikke egentlig noen bekymring.

Så i dag røntget de alle ben og ledd, for å se hva som eventuelt finnes der. De kunne bekrefte at andre ledd var 'rene', dvs ikke angrepet, og det var heller ingen skader på de to leddene som er betente! Det er fantastisk!

Ellers har Niña klart tråkke litt på ham igjen, så han har fått en kul på baklåret, men det er kun i muskelen. Siden han er litt stiv i bakbenet sitt fortsatt, er han litt tregere til å reise seg når hun tråkker rundt. Kråkemor må lære seg å passe på hvor hun setter bena sine nå..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar