søndag 11. juli 2010

Hadde skrevet et litt lengre innlegg her i går, men så skjedde det noe under postingen, så det ikke ble lagret. Typisk det var den ene gangen man ikke kopierer før man gjør noe mer..

Uansett, i morgen er dagen, og forhåpentligvis er det et positivt svar min veterinær kan komme med :) Veldig greit nå når vi er hjemme, og hun som driver stallen er veterinær, og hun avler selv. Stallen har jo også selv hingster oppstallet, slik at alt utstyr finnes der.

Siden Niña kom hjem ahr vi begynt å sette igang treningen igjen, etter ok fra andre med erafring fra avelen, og stasjonsvet. på seminsttasjonen. Så lenge vi driver slik vi bruker, og hun ikke var en stressa type, burde det ikke være noe problem. Så denne uka har vi trent litt hopping igjen..

Selv har jeg ikke hoppa noe særlig de siste årene, så det er litt balanse og teknikk som må plukkes frem. Hesten, dog, hopper som hun aldri skulle gjort noe annet før. Vi satser på at dette arves videre fra henne til føllet, siden sprangteknikk ikke er det sterkeste Ravell har arvet videre til sine ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar