søndag 22. juli 2012

Det regner og regner, men vi får til noen turer likevel. Og spesielt kos er det nå når vi har hatt et par turer i oppholdsvær og nesten sol :) Det blir hovedsaklig skogsturer vi tar, og Pangea løper gjennom kratt, over falne trær og gjennom mosen som hun aldri skulle gjort annet.

Også Niña og jeg har fått kjent litt på felthoppingen, og vi hopper småtrær, svarte rør og grøfter uten noen kikking eller fundering. Nesten så jeg driver og fantaserer at vi kan klare en knøttecup til våren igjen :p

Pangea er jo tenkt til en slik karriere etterhvert, så for henne er jo dette gull verdt. At hun er med på mye rart i skogen, klatrer både oppver og nedover for å styrke muskulaturen og lære å fote seg godt, en hel del egentrening i tillegg til tempostrekningene vi legger inn, er med på å gjøre henne både tøff og holdbar. Så klart uten at hun blir utslitt. Det er min mening :)

Nina, Reidar og hundene er turkameratene våre, og Pangea har det veldig gøy med dem. Spesielt rotweileren er finfin lekekompis, synes hun, og de bytter litt på å 'jage' hverandre.

På veg hjem danner de ofte baktropp, og tusler pent sammen. Så hun blir hundevant også. Gull :)



Lille Esel

Pangea, 2 måneder gammel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar