søndag 17. juni 2012

Det har blitt en liten stund siden siste oppdatering, så det er vel på tide og komme med noe nytt :) Stort sett går dagene med samme trening som før; Pangea leies, står oppbindt, får løfte beina sine, børstes etc og at hun skal lære seg generell god oppførsel. Vi har også kommet over den siste kneika i inngjerdinga, og jeg kan nå gå rett frem til henne, og bare ta på henne, eller sette på grima og ta henne med, uten at hun må følges noen runder rundt Niña først. Deilig :)

Niña er også i trening igjen, for ryggen hennes trenger sårt en oppbygning mtp musklene der. De siste ukene har hun blitt trent en 3-4 dager pr uke, for å komme i gang. Pangea henger da med på slep, eller løper løs på ridebanen/i huset mens Niña jobber. Hun synes fortsatt det er morsomt i verden, og løper, hopper, spreter og knegger. Så det blir god trening for henne også!

Dagene fra middagstid, får hestene bruke på grønn eng. Det setter de veldig stor pris på, og Niña viser det tydelig når hun får komme ned. Jeg starter alltid med å ta av Pangea grima, slik at hun er løs, og tar så av Niña. Så står hun bare og venter på signal om å få lov å løpe ned, og drar avgårde med rivstart når jeg smatter på henne. Godt at de koser seg!



Ute på en tur i skogen, med lille Gea som håndhest :)

Pangea øver også på at det er greit å ha ting på ryggen - her saltrekket til Niñas sal. Dette er helt uproblematisk, og hun kan ha både dette, jakke og børste på ryggen alt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar